<<<

Activiteiten

> Trainen

Trainen van trainers en coaches
vanaf najaar 2012 verzorg ik de AIAS opleiding voor nieuwe medezeggenschapstrainers. Daarnaast geef ik voor verschillende trainingsinstituten workshops en opleidingen in het trainen op (je eigen) topniveau.


Provocatief coachen
Voor iedereen die meer lol en effect wil! Vanuit warmte, humor en uitdaging zet je de ander in zijn of haar kracht. Goed voor de ander, goed voor jou.
Wil je weten wat ik voor jou en je bedrijf kan doen? Klik dan hier voor het aanbod.

Aparte provocatieve site: Lachenmetlef

Samen met Karin de Galan schreef ik het boek (incl. dvd) Lachen met lef. Provocatief coachen in woord en beeld. De website die daarbij hoort bevat artikelen, nieuwsbrieven, een lessenserie, filmpjes en mijn aanbod om zelf provocatief coachen te leren. Neem dus vooral een kijkje!

> Individuele coaching

Bestemd voor medewerkers en managers in arbeidsorganisaties die zich willen bezinnen op hun functioneren en hun toekomst. Mogelijke thema’s: plezier hebben en houden in het werk; hoe ga ik om met voor mij lastige situaties en mensen; balans privé en werk; wat kan en wil ik nog meer?

Lees ook de nieuwsbrief van april over motivatie en mijn visie op coachen bij het bedrijfsprofiel.

> Modelleren

Bestemd voor organisaties en afdelingen die nieuwsgierig zijn en willen leren. Modelleren geeft antwoord op de vraag: hoe leer ik de één wat de ander kan? Modelleren betekent het observeren, in kaart brengen en overdraagbaar maken van uitzonderlijke vermogens. Het resultaat is een model: een set van technieken die te leren zijn aan anderen.

Wilt u bewijs zien? Mijn boek 'Trainen op topniveau' is het resultaat van een modelleringsproject van succesvolle trainers.

Strapa heeft meer ervaring met modelleren. O.a. van topverkopers, adviseurs en interim-managers.

Lees meer over modelleren in mijn januari-nieuwsbrief.

> Schrijven

Naast ´Trainen op topniveau.´is een tweede, uitdagend, boek verschenen: Gelukkig, ik ben een grijze muis! Provocatief zelfhulpboek voor middelmatige mensen. Het boek heeft een eigen website. Kijk op www.ikeengrijzemuis.nl.

Het derde boek (inclusief dvd)Lachen met lef, samen met Karin de Galan, over provocatief coachen is in april verschenen. Zie lachenmetlef.nl.